Toilet plaatsen in Hoorn?

Wilt u een toilet plaatsen in uw nieuwe woning, of is uw wc hoognodig aan vervanging toe? Voor al uw toiletwerkzaamheden staat Riloo Service in Hoorn en omgeving voor u paraat.

Installatie van elk soort toilet

Wilt u misschien een hangend toilet plaatsen? Een voordeel van dit type wc is dat de ruimte hierdoor groter oogt. Maar ook een staand toilet of urinoir kunnen we met gemak voor u installeren. Een staand exemplaar is vaak goedkoper dan de hangende variant. Een urinoir verbruikt op zijn beurt weer weinig water. Zo valt er voor elke keuze wel wat te zeggen. Wilt u dat we met u meedenken? We kijken graag naar uw persoonlijke situatie en geven u tips. Eén ding is zeker: welk besluit u ook neemt, wij kunnen elk soort toilet voor u installeren.

Ook voor reparatie en renovatie

Niet alleen voor het installeren van toiletten kunt u onze medewerkers inschakelen. Ook voor reparatie en toilet renovatie staan we voor u klaar. Uw wc loopt door? Of u wilt de wc pot vervangen? Wij zorgen voor een snelle en passende oplossing. Meer weten over ons uitgebreide servicepakket? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons bijvoorbeeld op 085 - 432 00 47. We vertellen u graag alles over de vele mogelijkheden! Met plezier komen we bij u in de regio Hoorn langs om uw toilet te installeren, repareren of renoveren.