Toilet Hoorn

Voor alles rondom uw toilet bent u bij M. Cornelissen Installatietechniek aan het juiste adres. Wilt u een wc laten plaatsen, loopt deze door of is er sprake van een lekkage van het toilet? Wij staan voor u paraat, ook bij acute vragen of problemen. Zo bent u verzekerd van het optimale comfort bij ieder toiletbezoek.

Toiletpot vervangen Hoorn

Heeft u de beschikking over een oud toilet en bent u op zoek naar een nieuwe constructie of toiletpot? Dan kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met de plaatsing van een hangend toilet. Het voordeel van dit type wc is dat de toilet- of badkamerruimte hierdoor groter oogt. Maar ook een staand toilet of urinoir kunnen we met gemak voor u installeren. Een staand exemplaar is vaak goedkoper dan de hangende variant. Een urinoir verbruikt op zijn beurt weer weinig water. Zo valt er voor elke keuze wel wat te zeggen. Wilt u dat we met u meedenken? We kijken graag naar uw persoonlijke situatie en geven u tips. Eén ding is zeker: welk besluit u ook neemt, onze loodgieters kunnen alle soorten toiletten voor u installeren.

Toilet Hoorn reparatie

Niet alleen voor het installeren van toiletten kunt u onze medewerkers inschakelen, maar ook bij reparatie en toiletrenovatie staan we voor u klaar. Onder welke omstandigheden is een toiletreparatie vereist?

  • Het toilet blijft doorlopen
  • Er is sprake van een lekkage
  • De toiletpot voldoet niet meer
  • Het doortrekmechanisme is kapot
  • De vlotten is defect

Wij zorgen voor een snelle en passende oplossing. Zeker wanneer u in huis de beschikking heeft over slechts één toilet, is het prettig om snel geholpen te worden. Daarom kunt u ook bij ons terecht met acute problemen of vragen rondom het toilet. Schakel ons in en maak gebruik van onze spoedservice op maat.

Toilet Hoorn installeren of repareren

Meer weten over ons uitgebreide servicepakket? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons bijvoorbeeld op 0299 - 22 82 04. We vertellen u graag alles over de vele mogelijkheden! Met plezier komen we bij u in de regio Hoorn langs voor toilet monteren, toilet vervangen