Lekkage waterleiding Hoorn

Als een deel van uw woning blank staat omdat er ergens in het pand een waterleiding is geknapt, dan is het overduidelijk dat u last heeft van lekkage. Lekkage aan de waterleiding kan echter ook subtieler optreden, bijvoorbeeld in de vorm van vochtplekken op de muur of op het plafond. Krijgt u te maken met lekkage, dan is het verstandig gebruik te maken van onze service. Lekkage in de waterleiding in Hoorn? Dan staan de loodgieters bij M. Cornelissen Installatietechniek snel voor u klaar!

Lekkage waterleiding opsporen

Een lekkage in de waterleiding ontstaat meestal door de vele bochten en koppelingen tussen verschillende stukken van de waterleidingen. Door slijtage van de rubbers die aan de binnenkant van deze koppelingen zitten, kunnen de koppelingen gaan lekken. Daarnaast is slijtage een boosdoener als het gaat om lekkage van de waterleiding; dit kan een breuk in de leiding veroorzaken. Tot slot kan waterleidinglekkage veroorzaakt worden door beschadiging tijdens een verbouwing of eigen werkzaamheden. In al deze gevallen kunt u vertrouwen op M. Cornelissen Installatietechniek.

Lekkage op een specifieke plek in huis? Deze lekkages lossen wij direct én blijvend voor u op!

Een lekkage in de waterleiding wordt vaak zichtbaar door vochtplekken op de muur of het plafond. Twijfelt u over de exacte locatie van een lekkage, dan kunt u ook gebruik maken van onze inspectie. Wij hebben namelijk diverse methoden, zoals een camera-inspectie, om een lekkage in het leidingwerk gericht te benaderen. Zo voorkomen we al te veel schade.

Waterlekkage snelle service

Een lekkage in de waterleiding kan veel schade veroorzaken wanneer u hier niet snel bij bent, omdat er altijd druk staat op een waterleiding. Dit betekent dat de lekkage dus ook constant is en zelfs kan groeien. Bij een beginnende lekkage kunt u ervoor kiezen de hoofdkraan tijdelijk af te sluiten. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw probleem vakkundig wordt opgelost en met een blijvend resultaat.

Mocht u acuut hulp nodig hebben bij een lekkage in de waterleiding regio Hoorn, neem dan contact met ons op. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Bel hiervoor met 0299 - 22 82 04