Lekkage plafond Hoorn

Een lekkage in uw plafond is één van de moeilijkste lekkages om op te lossen. Waar moet u beginnen met zoeken en hoeveel schade is er achter het plafond al aangericht? Water zoekt altijd de weg van de minste weerstand. Het lek zelf zit dan ook zelden op de plek waar vochtplekken en schimmels ontstaan! Het is overigens ook goed om rekening te houden met de ruimte boven het plafond:

  • Is dit het dak? Dan bent u het beste af bij een dakdekker
  • Is dit de badkamer? Dan helpen wij u graag
  • Lopen er leidingen door het plafond? Wij sporen waterleiding lekkages op

Zorg ervoor dat vochtplekken of lekkages vanuit het plafond niet verder groeien dan al het geval is. Vochtplekken zijn namelijk gevoelig voor de vorming van schimmel en dat tast het hout van de constructie van uw woning aan. Schakel M. Cornelissen Installatietechniek in! Wij staan voor u klaar in de regio Hoorn.

Plafond lekkage zelf opsporen?

Wij raden u af om zelf op zoek te gaan naar de oorzaak van plafondlekkage. Het plafond heeft een dragende functie en u wilt deze niet zelf beschadigen. Daarom is het verstandiger om dit over te laten aan een vakman met de juiste apparatuur en expertise. Wij helpen u snel bij het vinden en dichten van het lek! Onze ervaren loodgieters weten precies wat de juiste aanpak is; wij zorgen voor een blijvende oplossing.

Lekkage plafond: snelle hulp in Hoorn

Lekkage komt altijd ongelegen. Een lekkage zorgt hoe dan ook voor schade en deze wilt u graag zo klein mogelijk houden. Wij staan dag en nacht voor u klaar! Dus bij de eerste tekenen van plafondlekkage is één telefoontje genoeg om direct onze hulp in te schakelen. We komen meteen naar u toe, ongeacht het tijdstip. Neem daarom contact op met M. Cornelissen Installatietechniek.