Lekkage gasleiding in Hoorn?

Ruikt u een gaslucht bij uw gasfornuis, geiser, CV ketel, gaskachel of op een andere willekeurige plek in de woning? Dan is er waarschijnlijk sprake van een kleine, dan wel grotere gaslekkage. Vooral in huizen met een verouderde gasinstallatie is er een vergrote kans op gaslekkage. Gas is zeer explosief, houd daarom altijd rekening met de kans op verstikking of ontploffing en wees extra alert op een gaslucht in de hal, het portiek of de meterkast. Vertrouwt u het niet? Bel dan altijd met een expert. In Hoorn en omgeving staan wij altijd voor u klaar, 24 uur per dag.

Wat te doen bij een lekkage gasleiding

Omdat een gaslekkage erg gevaarlijk kan zijn, is het belangrijk dat u erg alert bent op de symptomen hiervan. Ruikt u een gaslucht in of om het huis? Neem dan direct de volgende maatregelen om de grootste risico’s te vermijden:

  • open alle ramen en deuren
  • sluit de hoofdkraan in de meterkast
  • gebruik geen vuur en steek geen sigaret op: ook het vonkje van een lichtschakelaar, afzuigkap, mobieltje of deurbel kan gas al doen ontploffen.

Heeft u het vermoeden te maken te hebben met een lekkage in de gasleiding te Hoorn? Neem dan direct contact op met Riloo Service. Wij komen direct bij u langs om alles door te meten. Met gaslekkages nemen we nooit risico’s, daarom worden ook kleinere lekkages effectief voor u opgelost. Neem contact op met Riloo Service.