Gootsteen ontstoppen Hoorn

Een gootsteen ontstoppen heeft iedereen wel eens geprobeerd, maar wat kan de oorzaak van deze verstopping zijn? Etensresten en vetten die in de gootsteen belanden zijn de grootste veroorzakers. Deze zullen blijven hangen en op den duur een verstopping veroorzaken. Etensresten en vet horen namelijk niet in het riool thuis. Door beter op dit soort dingen te letten kunt u een verstopping voorkomen. Daarnaast veroorzaken zeepresten dit probleem ook. Zeepresten kunnen zich na verloop van tijd ophopen waardoor de doorgang in de afvoer buis kleiner en kleiner wordt. Het kan ook gebeuren dat een gootsteen verstopt raakt door een verouderde riolering. Rioleringen gemaakt van gietijzer zijn hier gevoelig voor omdat deze sneller dicht slibben in vergelijking met de huidige rioleringsbuizen.

Verstopping Hoorn gootsteen ontstoppen

Mocht u onverhoopt toch te maken krijgen met een verstopping, dan is dit vaak op te lossen met middeltjes die u in de doe-het-zelfzaak koopt. Dit kan een helpende hand bieden maar in veel gevallen blijft het een terugkerend probleem. Wilt u een definitieve oplossing? In dat geval is M. Cornelissen Installatietechniek u met plezier van dienst. Wilt u de gootsteen in uw keuken ontstoppen? Of heeft u verstoppingsproblemen in de badkamer? Roep dan de hulp in van onze loodgieters. In Hoorn en omgeving staan we altijd voor u klaar.

Verstopping Hoorn andere verstoppingen

Niet alleen voor gootsteen ontstoppen kunt u onze vakmannen inschakelen. Ook bij andere verstoppingen staan we voor u klaar. Hierbij kunt u denken aan doucheafvoer, toilet of wastafel. Zo’n verstopping kan allerlei oorzaken hebben. Vaak is het verkeerd gebruik van het riool de boosdoener. Damesverband, luiers, maar ook vochtig toiletpapier kunnen niet door het toilet worden doorgespoeld. Ook haren die belanden in de wasbak veroorzaken vaak problemen. Doet u dit wel, dan is de kans groot dat er een verstopping ontstaat. Onze installateurs sporen de bron van de verstopping op en zorgen voor een vlugge oplossing. Meer weten over onze werkwijze? Vul gerust ons contactformulier in of bel ons op via 0299 - 22 82 04