Lekkage toilet in Hoorn

Op uw toilet wilt u te allen tijde kunnen rekenen. Lekkage is dan ook een vervelend probleem, waarvoor een snelle oplossing gewenst is. Onze specialisten begrijpen dat als geen ander! Daarom staan wij snel voor u klaar om de lekkage te verhelpen. Wij zien in een oogopslag waardoor het probleem veroorzaakt wordt en zorgen voor een oplossing van blijvende aard. Zo biedt uw toilet snel weer het vertrouwde comfort.

Lekkage toilet door onjuiste montage

Ontdekt u vanuit het niets ineens een grote plas water rondom de toiletpot? Een terugkerende lekkage aan het toilet of de afvoer kan duiden op een verkeerde montage. Vooral bij een zwevend of hangend toilet is dit vaak het geval. Het inpassen van een verkeerde constructie is één van de belangrijkste aanleidingen voor een toilet lekkage. Het is daarom belangrijk dat u bij de installatie van het toilet altijd een vakman inschakelt.

Ook overige lekkages in huis lossen we voor u op!

Acuut hulp nodig bij lekkage toilet in Hoorn?

Is er zichtbaar schade van lekkage rondom het toilet? Schakel dan onze hulp in. Wij herkennen veelvoorkomende oorzaken van lekkage, zoals een verzakking van de riolering of een barst door te hoge druk in een oogopslag en doen er alles aan om de lekkage aan uw toilet zo snel mogelijk voor u te verhelpen. Lekkage toilet in Hoorn? Neem direct contact met ons op.