Lekkage toilet Hoorn

Op uw toilet wilt u te allen tijde kunnen rekenen. Lekkage toilet is dan ook een vervelend probleem, waarvoor een snelle oplossing gewenst is. Onze loodgieters in Hoorn begrijpen dat als geen ander! Daarom staan wij snel voor u klaar om de lekkage te verhelpen. Wij zien in een oogopslag waardoor het probleem veroorzaakt wordt en zorgen voor een oplossing van blijvende aard. Zo biedt uw toilet snel weer het vertrouwde comfort.

Lekkage toiletpot door onjuiste montage

Ontdekt u vanuit het niets ineens een grote plas water rondom de toiletpot? Een terugkerende lekkage aan het toilet of de afvoer kan duiden op een verkeerde montage. Vooral bij een zwevend of hangend toilet is dit vaak het geval. Het inpassen van een verkeerde constructie is één van de belangrijkste aanleidingen voor een toilet lekkage. Het is daarom belangrijk dat u bij de installatie van het toilet altijd een vakman inschakelt.

Ook bij overige lekkages in huis garanderen we een blijvende oplossing!

Een lekkage in het toilet kan overigens ook op andere manieren ontstaan. Goed onderhoud van het toilet is natuurlijk belangrijk, maar desondanks blijft een lek mogelijk. Wat is een mogelijke aanleiding voor lekkage van het toilet?

  • Ouderdom: slijtage van de leidingen, verzakkingen
  • Het losraken van knel- of koppelpunten leiding
  • Stortbak: defecte vlotter of vlotterkraan

Zoals reeds duidelijk komt een lekkage in het toilet zowel bij nieuwe als verouderde toiletten voor. Het geeft overigens direct overlast en dat wilt u zo snel mogelijk oplossen. Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het herstellen van tal van lekken. In de regio Hoorn kunt u een lekkage van toilet daarom altijd aan ons overlaten. Wij realiseren een duurzame en gewenste oplossing.

Lekkage toilet? Neem contact op!

Is er zichtbaar schade van lekkage rondom het toilet? Schakel dan onze hulp in. Wij herkennen veelvoorkomende oorzaken van een lek, zoals een verzakking van de riolering of een barst door te hoge druk in een oogopslag en doen er alles aan om het lek zo snel mogelijk voor u te verhelpen. Lekkage toilet in Hoorn? Neem direct contact met ons op. Wij staan u te woord.