Lekkage in Hoorn?

Heeft u te maken met lekkage? Dat is bijzonder vervelend. Een lekkage aan uw dak of in uw huis kan immers voor veel overlast zorgen. Zorg er daarom voor dat u er tijdig bij bent. Als het lek lang voortduurt kan het meer schade geven en zullen de kosten ook hoog oplopen. Woont u in de regio Hoorn en heeft u te maken met waterlekkage? Geen nood! Riloo Service helpt u met plezier. We zijn altijd snel ter plaatse om de hinder weg te nemen. Samen zoeken we naar een oplossing voor de problemen. Of het nu zomer of winter is, dag of nacht, wij staan voor u klaar!

Werkwijze bij lekkage

Zodra onze medewerker bij u thuis is gearriveerd, begint hij met de analyse van het probleem. Waar bevindt de lekkage zich, en waardoor wordt deze veroorzaakt? Vervolgens zoeken wij een oplossing en repareren het deel van de leiding dat de waterlekkage veroorzaakt. Zo bent u verzekerd van een vlugge oplossing van de hinder.

Direct een vakman nodig bij een lekkage? Neem direct contact op met de specialisten van ons loodgietersbedrijf. Met onze snelle service zijn wij er altijd binnen een oogwenk. We bieden namelijk een 24-uurs spoedservice. Aarzel dus niet, maar bel ons op het nummer 085 - 432 00 47.We zijn u in Hoorn en omstreken graag van dienst!