Lekkage Hoorn

Heeft u te maken met een lekkage? Dat is bijzonder vervelend. Een lekkage in huis kan immers voor veel overlast zorgen. Zorg er daarom voor dat u er tijdig bij bent. Als het lek lang voortduurt kan het meer schade geven en zullen de kosten ook hoog oplopen. Woont u in de regio Hoorn en heeft u te maken met lekkage in de binnenleidingen? Geen nood! M. Cornelissen Installatietechniek helpt u met plezier. Lees wat we voor u kunnen betekenen.

waterlekkage Hoorn: onze werkwijze

Zodra onze loodgieter bij u thuis is gearriveerd, begint hij met de analyse van het probleem. Waar bevindt de lekkage zich en waardoor wordt deze veroorzaakt? Vervolgens zoeken wij een oplossing en repareren het deel van de leiding dat de waterlekkage veroorzaakt. Zo bent u verzekerd van een vlugge oplossing van de hinder. Is de waterleiding goed bereikbaar, dan starten we direct met het herstellen van de lekkage. Is een gedeelte hak- en breekwerk vereist, dan gaan we zo secuur mogelijk te werk. Zo ervaart u minimale overlast van de herstelwerkzaamheden bij een lek.

Een lekkage in het leidingwerk is onze expertise. Waar kan een lekkage zich voordoen en waar dient u rekening mee te houden?

  • Badkamer: mogelijk is nader onderzoek vereist (hak- en breekwerk of een lekdetectie)
  • Gasleiding: heeft een acuut karakter, wij helpen u direct
  • Waterleiding: wat is het materiaal van de leiding(koper, lood, kunststof)?
  • Plafond: welke ruimte bevindt zich op de bovenliggende verdieping?
  • Toilet: is vrijwel altijd effectief te verhelpen

Probeer bij een lekkage altijd zelf de mogelijke oorzaak of bron te vinden; een lekkage aan het plafond kan bijvoorbeeld afkomstig zijn vanaf het dak, terwijl lekkages in de badkamer niet altijd even makkelijk te herleiden zijn. In dat laatste geval is het in bepaalde gevallen interessant om na te denken over de mogelijkheden voor een lekdetectie. Mocht de exacte locatie van het lek wel duidelijk zijn, dan helpen we u natuurlijk snel en effectief met een blijvende oplossing.

Lekkage Hoorn oplossen

Direct een loodgieter nodig bij een lekkage in Hoorn? Neem snel contact op met de specialisten van ons loodgietersbedrijf. Met de snelle service van M. Cornelissen Installatietechniek zorgen we voor een directe en blijvende oplossing, waardoor u zo min mogelijk overlast ervaart bij lekkages. We bieden spoedservice bij acute problemen rondom leidingwerk (zowel gas- als waterleidinglekkages). Zeker wanneer u grote vochtplekken op de muur, de vloer of het plafond ziet ontstaan, is het prettig om gebruik te kunnen maken van onze snelle service.

Bel ons direct op het nummer 0299 - 22 82 04 of vul ons contactformulier in. We zijn u in Hoorn en omstreken graag van dienst en garanderen duurzaam herstel van de meest uiteenlopende lekkages in huis.