Lekkage badkamer Hoorn

Lekkage in de badkamer is vaak heel vervelend. De vloer komt blank te staan of er is sprake van optrekkend vocht aan de muur of het plafond, maar u kunt niet precies achterhalen waar het lek zich bevindt. Is het de douche, wasmachine of misschien toch een leiding achter de muur? In Hoorn en omgeving hoeft u niet lang te zoeken naar een oplossing: één telefoontje is genoeg om direct de hulp in te schakelen van onze loodgieters. Wij lossen badkamer lekkage snel en professioneel op. Hierbij zorgen we voor een definitief resultaat.

Badkamer lek oorzaken

Lekkage in de badkamer wordt vaak opgemerkt door vochtplekken op muren in aangrenzende ruimtes of het plafond van de onderliggende ruimte. Het is niet altijd gemakkelijk om erachter te komen waar in de badkamer de lekkage is ontstaan. De loodgieter bekijkt daarom allereerst de kitnaden van uw douche of bad; dit zijn gevoelige onderdelen van de badkamer. Ook de kitnaden rondom het afvoerputje worden geïnspecteerd én we gaan op zoek naar loszittende tegels of voegwerk. Dit kan namelijk ook duiden op lekkage.

Lees meer over welke lekkages we herstellen en onze effectieve werkwijze

Zijn voorgenoemde zaken allen in orde, dan is de lekkage vermoedelijk toch te vinden in één van de leidingen rondom de badkamer. De badkamer is dan ook een ruimte waar tal van waterleidingen bij elkaar komen; voor de douche, het toilet en de wasbak. Wij beschikken over apparatuur om lekkage snel voor u op te sporen, zodat we gericht aan de slag kunnen.

Lekkage badkamer effectief verhelpen

Is de oorzaak van het lek eenmaal duidelijk? Dan zorgen we voor een snelle, adequate oplossing van het probleem. Onze vakmannen zijn stuk voor stuk ervaren en zorgen voor een perfect resultaat, waarbij ook de afwerking niet wordt vergeten. Dus heeft u last van lekkage in de badkamer? Aarzel niet en neem contact met ons op. Om meteen en afspraak te maken kunt u ons natuurlijk ook bellen: 0299 - 22 82 04