Installateur Hoorn

Bent u met spoed op zoek naar een installateur voor uw toilet, wasbak, kraan of leidingwerk? Dan staat M. Cornelissen Installatietechniek voor u klaar als sanitair specialist. Wij verzorgen op vakkundige wijze de installatie van diverse onderdelen binnen uw badkamer of toiletruimte, zodat u snel kan genieten van optimaal comfort. Middels onze ruime ervaring kunnen wij u van dienst zijn met directe vervanging van diverse onderdelen, ook wanneer u met spoed op zoek bent naar een loodgieter.

Installateur Hoorn werkzaamheden

Wij zijn uw allround installateur in Hoorn en regio. De keukenafvoer, de wasbak, het toilet en de riolering; het zijn allemaal onderdelen van onze woning die een essentiële functie hebben. Een te verwachten functionaliteit is volledig afhankelijk van goede installatie. Dit is een greep uit onze werkzaamheden:

  • Het installeren van een toilet, kraan of afvoer
  • Herstel van lekkage in onder meer de afvoerleidingen en het toilet
  • De aanleg of renovatie van leidingwerk in de woning
  • Rioleringswerkzaamheden, waaronder het ontstoppen van de gootsteen

Dankzij onze doeltreffende aanpak herstellen we een lekkage snel en vakkundig. Maar ook voor de aanleg of installatie van een afvoer of leidingwerk kunnen we u verder helpen. Voor het verplaatsen van leidingwerk bij de installatie van een keuken kunt u ons óók inschakelen.

Loodgieter Hoorn problemen

In de regio Hoorn zijn wij uw vertrouwde installateur. Wij verzorgen kleine badkamer renovaties en vervangen vrijwel alle losse onderdelen binnen het sanitair. Ervaart u problemen met het toilet, bijvoorbeeld wanneer deze niet goed door loopt, dan kan u vertrouwen op onze snelle service. Ons streven is om u dezelfde dag nog verder te helpen. Ook bij verstoppingen in het toilet of stankoverlast staan wij voor u klaar. Zo voert M. Cornelissen Installatietechniek ook camera inspecties uit en gebruiken we rookgas om problemen rondom de riolering op te sporen. Zo zijn wij een allround en professioneel loodgietersbedrijf in uw regio!

Installateur Hoorn spoedservice

Sommige problemen rondom de installaties binnen uw sanitair vereisen snel herstel. Dan zoekt u een installatiebedrijf dat niet alleen spoedservice biedt, maar ook vakwerk. Daarvoor kunt u ook bij ons aankloppen. Bel ons op het nummer 0299 - 22 82 04; als de situatie het toelaat, dan komen we daarna zo snel mogelijk naar u toe. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen.  In de regio Hoorn kunt u voor alle loodgieters- en installatieklussen op onze vakbekwame service rekenen!