Installateur gezocht in Hoorn?

Riloo Service is niet alleen uw specialist voor alle loodgieterswerkzaamheden. Zoals u dankzij onze bedrijfsnaam waarschijnlijk al zult vermoeden, is ons bedrijf ook als installateur actief. Wilt u een luxe badkamer laten monteren? Of is het hoog tijd voor een nieuwe keuken? Voor al deze activiteiten kunt u ons inschakelen. In Hoorn en omgeving staat ons installatiebedrijf voor u klaar.

Keuken of badkamer plaatsen

Als installateur zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van keukens en badkamers. Wij kunnen het gehele proces voor u verzorgen. Van een voorstel schetsen tot contact houden met alle betrokken partijen: wij zijn uw specialist van begin tot eind. Er is één aanspraakpunt, waardoor de lijntjes kort zijn en miscommunicatie voorkomen wordt. Ook voor renovatiewerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wij streven naar optimale service en de allerbeste kwaliteit!

Spoedservice van uw installateur

Soms heeft u een probleem aan een installatie dat vlug moet worden hersteld. Dan zoekt u een installatiebedrijf dat spoedservice biedt. Daarvoor kunt u ook bij ons aankloppen. Bel ons op het nummer 0229 - 72 82 42, dan komen we daarna zo vlug mogelijk naar u toe. In de regio Hoorn kunt u voor alle loodgieters- en installatieklussen op onze ervaren vakmannen vertrouwen!